Benvulguts col·laboradors i col·laboradores:
En primer lloc, us volem agrair molt sincerament la vostra voluntat de participar en el nostre projecte “Les cançons d’Ulisses”, amb el que el Cor País Meu volia enregistrar en un cd, les cançons que configuren el nostre espectacle “Ulisses”, que actualment estem portant als escenaris dels Països Catalans.
Com ja sabeu, malauradament, no hem pogut assolir al complet el muntant econòmic que demanàvem, per tal de dur a terme el projecte, per la qual cosa, l’organizació de Verkami no us farà cap càrrec sobre les quantitats compromeses.
No podem negar que aquesta circumstància ha estat un desencís per a tots nosaltres, però això no ens treu les ganes de dur a terme el projecte, encara que sigui després de fer-nos un replantejament i veure com el podem adaptar a les nostres realitats manifestes.
És per això que us animem a seguir en contacte amb nosaltres, perquè tant aviat com tinguem clar quin ha de ser el nostre nou propòsit, poder-vos-ho comunicar de molt bon grat. Per tant us demanem que, si us ve de gust, ens faciliteu les vostres dades, nom i correu electrònic, i així mantenir viva la relació.
Podeu enviar-nos-les al nostre correu: corpaismeu@gmail.com
També podeu seguir-nos al nostre Facebook: https://www.facebook.com/COR-PA%C3%8DS-MEU-149182438444330/ i al nostre web: www.corpaismeu.cat
Restem doncs a l’espera de les vostres notícies.
Salutacions ben cordials! Cor País Meu