qui-som

El COR PAÍS MEU va néixer a finals del 2009 com a formació polifònica hereva de la trajectòria iniciada l’any 1999 com a Cor de l’Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP), del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, sempre sota la direcció d’en Ramon Manent.

Al llarg d’aquests anys, el Cor s’ha nodrit d’alumnes, antics alumnes, professors de l’AMTP i cantaires externs interessats en el projecte. Actualment pertany a l’Associació Cor d’Amics de l’Aula, associació cultural sense afany de lucre, amb seu a Barcelona i a Salt (Gironès).

La formació basa el seu treball en el repertori tradicional i popular català i de la mediterrània occidental, tractat amb els procediments més habituals i espontanis del “cant a veus” i presentant-se sempre al públic sense director aparent.

Actualment compta amb una vintena de cantaires i posseeix un ampli repertori que s‘adapta fàcilment a les situacions més diverses: concerts, cantades d’animació, festes populars, llevants de taula, etc.

En aquests més de deu anys de trajectòria, el Cor ha realitzat una bona quantitat d’actuacions arreu del territori català i també ha actuat diverses vegades en terres occitanes i a l’illa de Sardenya.